Vegatop

  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size

Burgers

E-mail Print PDF
User Rating: / 0
PoorBest 

Burgers zijn makkelijk om even een maaltijd in elkaar te draaien. De smaak is te varieren door er kruiden of andere ingredienten aan toe te voegen.

Ingredienten

Bereidingswijze

Maak de couscous klaar volgens de gebruiksaanwijzing.

Laat de kikkererwten uitlekken. Pel de sjalotten, snipper ze heel fijn en doe ze in een kom. Pel de knoflook en pers deze uit boven de kom. Voeg de paprikapoeder toe.

Voeg de couscous en de kikkererwten toe en kneed de mix tot een samenhangende massa. Druk tijdens het kneden de (meeste) kikkererwten fijn.

Verdeel de massa in 6 tot 8 porties. Maak van elke portie een burger, door er een bal van te maken en die langzaam plat te drukken.

Verhit de olie in een koekenpan en bak de burgers per 4 rondom mooi bruin.

 
Keukenrecepten
Jaan.be - De Vlaamse zoekmachine

Laatste blog